Biografie
PORTFOLIO CONTACT
HOME BIOGRAFIE LINKS

Kort overzicht wat ik allemaal gedaan heb.

Geboren in 1964 te Veenendaal, op 9 jarige leeftijd met Accordeon begonnen op mijn 10 eerste deelname N.O.V.A.M concours, uiteindelijk 3 keer Nederlands kampioen geweest de laatste keer in 1987 tegelijk met deelname aan Coupe Mondiale die toen in Arnhem was.

Op mijn 18de naar het Conservatorium met veel genoegen gestudeerd bij Miny Dekkers, afgestudeerd in 1988 Docerend Musicus en in 1989 Uitvoerend Musicus.Daarna met een beurs naar Denemarken en nog een jaar bij Mogens Ellegaard aan het Royal Conservatory Kopenhagen gestudeerd.

Tijdens mijn studie speelde ik in o.a. in het Nederlands Accordeon Orkest onder leiding van Hubert Kicken, het Ensemble D' accord onder leiding van Bernard van Beurden en later in ensemble D' acht onder leiding van Jaques Willems.Ook speel ik al weer vanaf 2000 met veel plezier in het Malando Orkest onder leiding van Danny Malando, met het Malando Orkest heb ik tournees in o.a. Japan, China, Finland, Estland en Duitsland gedaan.

ik ben ook Jurylid geweest bij diverse concoursen van de N.O.V.A.M en onlangs nog bij het Roland V Accordion concours.

In de maanden Maart, April en Mei 2012 heb ik de inspirerende Cursus Muziek in de Klas (MIK) gedaan.Op dit moment(2014-2015) doe ik de Gehrels cursus Muziek aan de Basis gericht op het geven van muzieklessen op basisscholen.

Op dit moment geef ik les bij 3 muziekscholen Muzen Veenendaal, Cultuurknooppunt Wijchen en Open Academie in Bemmel en dirigeer 3 Accordeon orkesten, Milonga Zwolle en Con Amore in Wijchen en sinds kort het Coevorder Accordeonorkest.

In November 2013 de harmonium partij van Petite Messe Solennelle van G. Rossini gespeeld in een concert met Les Voix Romantiques onder leiding van Karel Demoet.Dit concert vond plaats in het UCK gebouw te Utrecht. In Februai 2014 Adios Nonino met Caecilia Veenendaal o.l.v. Anton Weeren gespeeld. Mei 2014 gespeeld met het Maastrichter Staar koor in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht.

malando hansjuryae2000
HansVeenendaal2011
 
PORTFOLIO PORTFOLIO CONTACT CONTACT HOME BIOGRAFIE BIOGRAFIE LINKS LINKS